Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

SFO

SFO'en tilbyder indskolingsbørn en tryg og udviklende base efter skoletid. Dette sker i tæt samarbejde med skole og forældre, så vi ved, hvad hvert enkelt barn kommer med af ressourcer og behov. 

Det er lyst og engagement, der driver værket. Derfor er her plads til kreativitet og begejstring, og det må meget gerne være lidt sjovt, skørt samt en smule vildt ind imellem! 

Nogle gange er det børnene, der finder på aktiviteter. Andre gange de voksne. 
Og aktiviteterne spænder vidt. Fra stille, kreative sysler til leg og spil i hallen, eller en tur på rulleskøjter eller løbehjul i skolegården, eller skaterbanen. Vi får masser af frisk luft og vind i håret på vores skønne udearealer, hvor der er plads til at bruge energien og til at bruge fantasien. 

Selv krudtugler har dog brug for fred og ro og tid til fordybelse indimellem. Meget ofte laver vi bålmad, og her kan det være befriende bare at sidde og kigge ind i flammerne. Eller man finder et stille hjørne, hvor man kan tegne, spille, sy eller …...

Hver dag serverer SFO'en frisk frugt, grønt, eller måske et stykke rugbrød, så børnene har lidt energi til overs, når de kommer hjem.

Åbningstider:

SFO er åben på hverdage fra 6.30 – 17.00 (fredag til 16.00).
Der er åbent i alle skoleferier, på nær 5 dage omkring jul og nytår.

Tlf. 51377199


Det praktiske:

Ind- og udmeldelse sker på borger.dk med NemID.

Der findes 3 moduler:

Heldags, som dækker hele åbningstiden hele året inkl. Skoleferier.
Halvdags, som dækker efter skoletid, samt i skoleferier fra kl. 7.45.
Morgenmodul, som dækker morgen fra kl. 6.30 – 7.50.